никогда не заходил и не хочу, для меня все эти твичи, онлифанс и прочие все из одной категории молодежного мусора 
Стримы я смотрю только на стариковском Ютубе и там это по сути просто ролики с вопросами по ходу.
Аналогично.
От названий профессий на -лог феминитивы в русском особенно плохо образуются. Маркетологичка? Маркетологиня? Рука не повернётся такое в документе написать.. Что поделаешь, современный русский язык наполовину состоит из совковых канцеляризмов, а наполовину из из жаргона сталинских лагерей.
Для української було б природним -ложка, але такі форми визнані вульгарними, тому просувають уже майже мертвий суфікс -иня. Цікаво, що в українській мові був період його витіснення.
Поширення сфери вживання суфікса -ка в іменниках жіночого роду на означення осіб ішло також шляхом витіснення давніх суфіксів -ыни, -ыня, -иня. Так, наприклад, замість давніх христианыни, сусѣдыни, господарыни, богатыня тощо уже в українських пам’ятках XVI ст. виступають христианка, сусѣдка, господарка, богачка тощо. Правда, сучасна українська мова зберігає ще невелику кількість утворень із суфіксом -иня (<-ыня, -ыни); пор.: княгиня, рабиня, господиня та ін.; пор. також і новіші: грекиня, туркиня, німкиня (поруч: німкеня), діал. ґаздиня та ін.
Бевзенко С.П. Історична морфологія української мови: Нариси із словозміни та словотвору — Ужгород: Закарпатське обласне видавництво, 1960. – С. 122.