Продовжу. Я вважаю, що з ймовірністю 80% достатньо Трампу записати кілька звернень до росіян на ютубі, як усе перевернеться: у росіян трапиться масовий когнітивний дисонанс, вони ненавидітимуть Путіна та його війну.
Повторю, що, наприклад, Трамп міг би записати. Останні 20 років триває безперервне змагання двох ідеологій – російського імперства та українського демократичного майдану. Майдан чимало дав українцям; взагалі є стара істина що не в грошах щастя, банально свобода слова та можливість брати участь у політичному волонтерстві робить людей щасливішими власними силами. І якби Путін не бомбив українців, вони зараз жили б щасливіше за росіян; але тоді б росіяни захотіли теж вийти на майдан у Москві, Путін цього боїться, і тому він штучно робить українців нещасними. Зараз, коли українці живуть гірше за росіян, у головах ватанів працює псевдологічний ланцюжок (софізм): українці вийшли на майдан -> українці живуть погано -> ерго майдан це справа погана і грішна. Це накладається на те, що в православ'ї стверджується, що влада царя-батюшки від бога, бунтувати проти влади гріх, недарма тому в РФ зараз ставлять пам'ятники Івану Грозному.
Я думаю, достатньо Трампу надиктувати на ютуб цей текст, і зараз усе перевернеться.