Author Topic: Легкий спосіб для Трампа зупинити війну  (Read 1384 times)

Online pitonenko

• View Profile
  • 0
  • 2
На разных языках говорим. Не знаю, может у кого-то и символ. Только как он может быть, если ценностями не пахнет.
Ждёт тебя дорога к партизанам в лес густой

Offline Paladin

• Новичок
  • *
    • View Profile
Уявіть собі, що чоловік живе з дружиною, яка його дурить і змушує пригнічувати своїх родичів. Він здогадується, що вона його обманює, але зомбований їй і не хоче вірити тим, хто говорить йому правду. Але в якийсь момент аргументи проти його дружини стають сильнішими, і він прокидається і розуміє все як є. І розлучається з цією дружиною.
Звичайному росіянину завжди було важко подивитися Навального чи Каца на ютубі, бо влада лякає, що за це вона каратиме. Зараз це вже цілком офіційно: дума видала закон про штраф за "пошук екстремістської інформації", який багато хто називає штрафом за VPN, когось уже оштрафували. Але дуже багато росіян поки що, як і раніше, мають VPN. У підсвідомості багатьох йде боротьба між страхом перед репресіями з боку влади, та інтересом, посиленим тим, що вони якоюсь частиною підсвідомості здогадуються, що Путін їх обманює. І ось якщо пройде референдум на тему розблокування ютубу, більшість проголосує за розблокування, і це дасть зелене світло переглядам антипутинських каналів - влада ж це тепер дозволила, у нас же демократія та референдум показав, чого хоче народ. Страх піде, залишиться лише цікавість.
Тут можу ще міркувати, що у сучасних авторитарних державах влада правителів тримається на ЛЖИ: вони, з одного боку, всіляко підкреслюють що діють від імені народу (більшості населення), але водночас у ключових питаннях цю волю народу порушують. Тому я дійсно впевнений, що нав'язаний Путіну референдум разом зруйнує всю цю систему.

Offline 2Easy

• Дважды герой
  • **
    • View Profile
В парадигме постсоветского сверхчеловека лживость и коварное манипулирование признак ума, а честность и благородство признак отсутствия ума. Поэтому чем больше вы будете доказывать этим людям лживость Путина, тем больше они будут проникаться к нему уважением.

Offline Владимир

• Гуру форума
  • Трижды герой
    • View Profile
Если серьезно, тот этот план из 28 пунктов пока что максимально пророссийский из того, с чем соглашались США. Сдача Донбасса, ограничение армии до 600 тыс., гарантии невступления в НАТО, при этом никаких обязывающих гарантий безопасности Украине или размещения западных войск.
В любом случае это не ликвидация Украины, чего добивался Пу, поэтому я не думаю, что он это подпишет (хотя подпись Пу не стоит бумаги, на которой написан договор). К тому же есть ЕС, а там, вроде, помнят, что такое мир в обмен на территории и умиротворение агрессора.

Offline Владимир

• Гуру форума
  • Трижды герой
    • View Profile