"Хто ж знав?!"(ц), скажи, DarkMax-е)
Я на viдміну viд DarkMax-а -- не
"билинґв": в окремих випадках, коли пишу р****ською доводиться кожне слово зі словником звіряти; і
"ортоґрафії мозку" в мене нема і сам DarkMax це визнає
Однак пана навряд обходить існування хоч якоїсь норми: як чинної, так і попередніх. Так: про новий правопис я дізнавсь, чисто випадково натрапивши на
спільноту прааАААафівників, себто став уживати Ґґ на місці латинської Gg, "т" на місці "тети" не тому-що "правопис", а тому-що так у мене природно виходило. Тобто це є чиста лінґвистика, а в DarkMax-а -- чиста политика. І всілякі "патриоти Порошенка" мені реґулярно закидають "р****ські" особливос͡тті правопису, на кшталт
"Харьків": точно-що, Вкраинська мова для них -- це "аби не по-р****ськи", як у Азарова...
PS
Ні. Обидві мови. І усі ними володіють.
Як-що все так классно, то чому ж DarkMax не розмовляє в Харькові "мовою своих дідів та пра-бабок"?! І ще й звинувачує(sic!) мене в тому що я нею розмовляю! Єдине що може пред'явити DarkMax -- Украинську школу(просто коли я на'учавсь їх практично не було, стара͡ннями ДаркМаксових "дідів та пра-бабок"), та расово вірне ФИО в паспорті (але сам DarkMax -- жодного разу не біурократ і навіть не книжник: то Вкраинська мова книжницька
(1)(2)!). (Щодо "дідів-пра-бабок" до речі виникають великі сумніви яка саме мова в них була рідною: щоби ТАК ненавидіти Вкраинську)