На жаль, екс-зеленофронтівець Марат не зацікавлений у темі, оскільки Аваков і Терехов уже домовились про поділ сфер впливу на Харківщині.
Це і називається
безпіставні фантазії щодо моєї особистос͡тті.
По-перше, ну поділили якісь хом'ячки "сфери впливу": Я тут до ЧОГО?!
По-друге, як-що проблема й є, то тільки "патриоти Порошенка" здатні вірити, що вона якось флуудом на форумах вирішиться: просто вони більше ні на що нездатні)
По-третє, поцікавьтеся, хто Авакова призначив міністром)
(Мусорська ре'форма -- взагалі, чи не єдина* котра viдбулася! Аж тут НЕСПОДІВАНО ви'явилося, що Аваков -- щось на кшталт Карабаса-Барабаса: ділить сфери впливу та ображає бідолашних порохоґеївLOL А тобі не спадало на думку, що я -- справді кремлебот та справді можу бути в долі?) І що саме Аваков наказав мені скласти розстрільний список ворогів режиму?) HINT Безрук Максим Миколайович -- намбер ван у цьому списку, тому-що viд таких ѿ кротів шкоди більше ніж viд селебрітіз, а знищити їх -- простіше) А Авакова я знаю ще з часів
Зеленого Фронту))
А то спочатку називають "кацапським бидлом" та "Ольгинським ботом", а потім 'пред'являють' що я якось "недостатньо" чи "неправильно" за Вкраину боровся%%%%%)
екс-зеленофронтівець
це вже є на думку порохоґей Максима чимось поганим?)
(бо я в лоґиці
великопатриотів наших уже остаточно заплутавсь. ну напр. про ідеали Майдану вони безперервно теревенять, а ѿ як-що ти віришь в це НАСПРАВДІ, то ти вже
"впоровсь ідеями Майдану" і т.д. головна ідея: саме вони визначають хто є "патриот", а хто -- "ворог народу" згідно з єдино доступними хом'ячкам критеріями: ПРАВИЛЬНО жопкою виляєшь -- "патриот", НЕПРАВИЛЬНО -- "ворог народу"...)
NB
Себто я "не зацікавлений у темі" тому-що місцем у перших лавах поступаюся DarkMax) Тим більш, порохоґей хом'ячки завше бойовиті такі: ледь що -- одразу "третій майдан"(тм)

---
*Армія теж су͡ттєво про'апґрейдилася, не через Порошенка, ясна-річь, а через массовий наплив добровольців: вище керівництво (починаючи з полковників) як було так й залишилося совковим. E.g.: Військові склади в нас вибухають з реґулярність раз на два роки. Нескладно здогадатися (хоча тим в кого "забагато літер ніасіліл" -- практично неможливо), що насправді зброя вже продана наліво, а підривають щоби замісти сліди. І тільки за Зеленського в цьому пита͡нні якісь зруше͡ння спостерігалися!